BIAnet


Начало : За нас - BIAnet

Интернет центърът BIAnet е създаден от Българска стопанска камара през 1997 г. с цел подпомагане на дейността на бизнеса в България. 

Нашият екип е специализиран в проектирането и разработката на уеб страници, портални сайтове, информационни системи от бази данни  и сложни софтуерни решения с най-високо качество.

В BIAnet  поставяме особено силен акцент на индивидуалния, уникален дизайн, едновременно атрактивен за посетителите и осигуряващ достъпност за търсещите машини.

Следвайки интересите и изискванията на своите клиенти, ние предлагаме реализация на съдържание, представено с атрактивни визуални решения в съответствие с последните тенденции в дизайна.

В основата на сайтове на BIAnet стои разработената от нас уникална AdminTool™ система. Основно предимство на AdminTool™ системата е, че дава възможност на  нашите клиенти да управляват сами голяма част от съдържанието на своя уеб сайт, без да притежават специализирани познания и умения.

Нашата работа се отличава със собствен стил, нестандартна визия, висококачествена изработка, професионално и експедитивно обслужване.

 

СТЕЛАЖИ


Created and Hosted by BIAnet 2010г. / Всички права запазени